Upoznajte nas

Ljubav prema životinjama i osobna iskustva s vlastitim ljubimcima su ono što nas je dovelo do ideje o otvaranju stranice Zdrave Šape, ali i prvog Nutricionističkog centra za kućne ljubimce u Hrvatskoj. U našem centru su zaposleni veterinari i nutricionisti koji svojim znanjem i iskustvom stoje na raspolaganju svim vlasnicima kućnih ljubimaca, a na stranici Zdrave Šape redovito pišu o najvažnijim temama vezanim uz hranidbu i zdravlje kućnih ljubimaca.

Poznato vam je kada napravite niz pretraga s vašim ljubimcem, dobijete hrpu nalaza i dijagnoza, a jako malo objašnjenja? Tada vam kao jedina opcija ostaje pretraživanje po internetu gdje vrlo često možete pronaći krive i predramatične odgovore. Baš tada smo vam mi na pomoći. Na temelju nalaza koje dobijete od svog veterinara, pronaći ćemo idealnu prehranu prilagođenu vašem ljubimcu ovisno o njegovom zdravstvenom stanju. Ako još nemate nalaze ili uspostavljenu dijagnozu, a primijetili ste da vaš ljubimac nije dobro, tu smo da vam pomognemo te ovisno o potrebi, uputimo vašem veterinaru ili nekom drugom veterinaru s kojim surađujemo.

Čvrsto vjerujemo da ne postoji prehrana prilagođena određenoj pasmini već samo prehrana prilagođena potrebama i zdravstvenom stanju pojedine životinje. Svaki ljubimac je zasebna jedinka koja zahtjeva individualan pristup i prilagođenu hranidbu.

Stojimo Vam na raspolaganju za sve besplatne savjete oko hranidbe vaših ljubimaca.

Nutricionistički centar za kućne ljubimce

Naserov trg 4(poslovni istočni ulaz u zgradu)

10020 Zagreb

Kontakt 099 428 2029

Prehrana pasa